Sportveldverlichting

Duurzaam en doeltreffend

Strago Electro realiseert al sinds 1966 verlichting voor sportvelden door heel Nederland. Binnenkort ook van uw vereniging of club?

DAAROM KIEST U VOOR STRAGO

Strago Electro installeert LED verlichting voor sportclubs en -verenigingen zodat u kunt blijven scoren, of het nu schemert of donker is. Welke sport het ook betreft, Strago Electro helpt u graag met het verduurzamen van uw club of vereniging. Behalve hoogwaardige LED sportveldverlichting, bieden wij namelijk ook zonnepanelen aan. Zo maakt u uw vereniging of club pas écht klaar voor de toekomst en bespaart u direct op uw energiekosten.

Persoonlijk contact

Ieder sportveld verdient aandacht om de juiste oplossing aan te bieden. Wij komen graag langs voor een eerste oriëntatie en inventarisatie om een passende offerte aan te bieden. Heeft u aandachtspunten, wensen of vragen? Wij helpen u graag!

Maatwerk

Geen enkele club of vereniging is hetzelfde en daar hebben wij bij Strago Electro oog voor. Door de hoge mate aan technische kennis die wij in huis hebben, kunnen wij maatoplossingen realiseren die passen bij uw wensen en behoeften. 

Ondersteuning 

Het verduurzamen van uw vereniging kan een hele opgave zijn. Strago Electro ondersteunt u graag van A tot Z. Wij kunnen u ook adviseren en assisteren bij de financiële kant van uw duurzaamheidsplannen. Zo maken we duurzaamheid bereikbaar voor onze clubs en verenigingen.

Hoogwaardige producten

Strago Electro maakt voornamelijk gebruik van LED armaturen van Signify Philips en Lumosa om lichtoplossingen voor sportvelden te realiseren. Op de producten van zowel Philips als Lumosa wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Signify Philips

De LED-sportveldverlichting van Signify Philips is tot 50% energiezuiniger dan conventionele sportveldverlichting en kan zonder warming-up direct ingezet worden om de velden effectief te verlichten.

Lumosa

Lumosa sportveldverlichting maakt gebruik van duurzame LED-armaturen die het energieverbruik sterk verlagen. Daarnaast zorgt de applicatie LumosaTouch ervoor dat de verlichting eenvoudig te regelen is naar uw behoefte.

oost west zonnepanelen

Combinatie zonne-energie en LED

Bij Strago Electro bieden wij onze klanten een stroom aan oplossingen. Dat betekent extra gemak voor de klant, omdat deze voor vrijwel alle elektrotechnische behoeften bij Strago Electro terecht kan. Behalve LED sportveldverlichting kunnen wij het clubgebouw ook voorzien van zonnepanelen en tevens een opslagbatterij plaatsen voor het opslaan van de opgewekte energie. Het voordeel voor onze klant: één project, één partij, één aanspreekpunt. 

Het proces bij strago

Benieuwd naar wat strago voor u kan betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl