Administratie afdeling

HRM (afstudeer)stage

Jij bent een HRM of Bedrijfskunde student(e) op zoek naar een toffe uitdaging om mensen verder te helpen. Jij wilt zichtbare verandering brengen in een technische organisatie. Klinkt dat al goed? Lees dan vooral verder!

Bij Strago Electro bieden wij onze klanten een stroom aan oplossingen aan – letterlijk. Dit doen wij met onze zes disciplines: scheepsinstallaties, sportveldverlichting, machinebouw, panelenbouw, installatietechniek en zonne-energie. Onze disciplines zijn afzonderlijke teams van monteurs die aangestuurd worden door een of meerdere projectleider(s). Veel van de monteurs zijn dagelijks ‘buiten de deur’ aan het werk bij de klant. In ons (nieuwe) pand worden de disciplines ondersteund door andere professionals. Met ruim 80 mensen helpen wij onze klanten (zakelijk en particulier) iedere dag weer met hun elektro-vragen. Deze mensen zijn continu in beweging en willen zich verder ontwikkelen. Om hen de juiste ondersteuning te bieden, wil Strago Electro de moderne gesprekscyclus integreren in de dagelijkse praktijk. En jij kunt ons daarbij helpen.

Jij weet zelfstandig je weg te vinden in ons informele bedrijf, en spreekt de juiste mensen aan om de informatie te achterhalen die jij nodig hebt. Je vindt het ook leuk om al die verschillende mensen te spreken. Sterker nog, jij leert ons hoe wij het beste gesprekken kunnen voeren met onze medewerkers om ontwikkeling te stimuleren en mensen te motiveren. Kortom, jij kunt impact maken bij Strago Electro!

Wat wij jou bieden:

  • Een gezellige stageperiode waarin jij van ons leert en wij van jou;

  • Een maandelijkse stagevergoeding van €500 bij een hbo-opleiding;

  • Waardevolle begeleiding op hbo- of wo-niveau;

  • Een werkplek in ons splinternieuwe, volledig duurzame pand! (Psst… hebben 
    dat het écht heel mooi is? Niet? Kom dan snel een keer langs en oordeel zelf!)

Wij realiseren ons dat dit een omvangrijk project is dat veel verantwoordelijkheid en assertiviteit van jou vraagt. Daarom zijn wij op zoek naar een derde- of vierdejaars afstudeerstudent(e) die deze mooie uitdaging aan wil gaan. Zit jij in een ander studiejaar en past deze opdracht ook binnen de kaders van jouw stage? Neem dan zeker contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat wij van jou vragen:

Je bent ongeveer een half jaar minimaal 4 dagen in de week bij ons op kantoor

Je bent communicatief sterk, zelfstandig, assertief en vindingrijk

Je bezit inhoudelijke kennis op HR-gebied die je wilt toepassen in de praktijk

Je vind het leuk om te adviseren en je adviezen te implementeren

Is deze stage precies wat jij zoekt?

Solliciteer direct!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl