Discipline Scheepsinstallaties

Engineer Scheepsinstallaties

Werken in een familiebedrijf met een diversiteit aan elektrotechnische projecten? Check. Een verantwoordelijke functie waarin je op technisch vlak uitgedaagd wordt? Check. Een gezellig team waar de lijntjes kort zijn en de betrokkenheid hoog? Check. Als dit is wat jij zoekt in een baan, dan hebben we wellicht een match! 


Bij Strago Electro helpen wij onze klanten iedere dag weer met een ‘stroom aan oplossingen’. Onze disciplines beslaan sportveldverlichting, zonnepanelen, installatietechniek voor utiliteitsprojecten, scheepsinstallaties, paneelbouw en machinebouw. De disciplines scheepsinstallaties, paneelbouw en machinebouw staan in nauwe verbinding met elkaar en werken veel samen. Voor deze disciplines zoeken wij een elektrotechnische engineer die een waardevolle aanvulling is voor ons team.

Wat komt er zoal kijken bij jouw nieuwe baan?

Als engineer ontwerp je elektrotechnische schema’s aan de hand van een bestek die je van jouw (vaste) klant hebt ontvangen. Hierbij hou je rekening met eisen van diverse classificatiebureaus, maar dat is voor jou gesneden koek. Aan de hand van jouw ontwerp maak je de materiaalspecificaties op die door afdeling Inkoop besteld kunnen worden. Als alles binnen is, kunnen de monteurs aan de slag. Maar daar stopt het voor jou niet, je maakt het project van A tot Z mee. Je overlegt met je collega’s die betrokken zijn bij het project, zoals de voorman en de monteurs van de discipline paneelbouw. De projectleider zit in de buurt, dus je loopt zo naar hem toe voor vragen of overleg. Je collega’s lopen ook regelmatig naar jou toe of bellen jou, want met jouw schat aan elektrotechnische kennis weet jij vaak het antwoord te vinden op hun vragen. En ook de klant weet jou te vinden! Zo maak jij samen met je collega’s en de klant het project tot een succes.

Wat verwachten wij van jou?

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spreken en schrijven;
  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau in de elektrotechnische sector;
  • Ervaring met vakgerelateerde programma’s zoals EPlan P8. Kennis van StabiCad is handig, maar geen pré;
  • Je werkt veel met Excel, dus goede kennis van de mogelijkheden van dit programma is belangrijk;
  • Je bent prettig in de omgang en communiceert adequaat met je team en de klant;
  • Je denkt probleemoplossend en innovatief: je staat open voor nieuwe technieken en ontwikkelingen binnen de branche;

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een prettige omgeving: een splinternieuwe kantooromgeving met fijne voorzieningen, open sfeer en een eigen werkplek;
  • Een passend salaris naar jouw functie en ervaringsniveau;
  • Een gezellige club van ongeveer 80 collega’s waarmee we, als de corona-omstandigheden het toelaten, graag leuke dingen ondernemen;
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te laten zien.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Is dit écht iets voor jou?

Solliciteer dan snel!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl