Discipline paneelbouw

Leerling Elektromonteur Paneelbouw

Ben jij een technisch talent en vind je het leuk om met elektronica te werken in onze gloednieuwe werkplaats In Gorinchem? Wil jij graag de kneepjes van het vak leren en opgeleid worden tot elektromonteur panelenbouw? Dan zoeken wij jou! Voor uiteenlopende technische productie werkzaamheden zoeken wij een leerling (BBL en/of stage) die ons team komt versterken.

In een klein team produceren wij elektrische onderdelen voor verschillende disciplines van Strago: de scheepvaart, machinebouw, landinstallaties en zonne-energie. Wij zijn de sterke basis waar de andere monteurs op kunnen bouwen.

Wat maken wij zoal? Je kunt denken aan besturingskasten en dashboards, maar af en toe ook prefabkabels met stekkers voor mobiele machines. Het werk is heel afwisselend omdat we vrijwel altijd maatwerk bouwen.

Wat ga je leren en uiteindelijk ook kunnen? Je produceert voornamelijk schakelkasten en panelen aan de hand van technische tekeningen. Je bewerkt de kasten en bouwt de benodigde elektronica en bedrading in. Ook controleer je jouw eigen werkzaamheden voordat ze naar de eindcontroleur gaan. Veel verantwoordelijkheid dus, want met jouw werk valt of staat de installatie. Jij haalt niet alleen je plezier uit het assembleren van de panelen en kasten, maar vindt het écht leuk wanneer de machine gaat werken. Het zal voorkomen dat de collega’s van andere afdelingen hulp nodig hebben en dat jij er dan heen gaat.

Uiteraard vinden we het ook belangrijk wat jíj wilt leren. Bij Strago Electro krijg je de ruimte om zelf aan te geven wat je wilt leren, zodat je aan het einde van je stageperiode of opleiding kunt zeggen dat je je doelen hebt behaald!

Wat wij van jou vragen:

Je vindt het fijn om met je handen te werken

Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands

Je bent netjes en punctueel

Elke dag ruimen we onze werkplek op en op vrijdagmiddag de hele werkplaats zodat we daarna gezellig met z’n allen nog een drankje kunnen doen in de kantine.

Dus, als je op zoek bent naar:

  • Afwisseling,
  • Uitdaging,
  • Verantwoordelijkheid,
  • Maar ook een beetje gezelligheid;
  • En dat alles op een moderne, nieuwe werkplek.

Dan hopen wij je snel welkom te heten binnen ons team. Wil je eerst nog wat meer informatie, een kijkje komen nemen of een van je (mogelijke) toekomstige collega's spreken om erachter te komen of deze functie iets voor jou is? Laat het ons weten!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij ons missende puzzelstuk?

Solliciteer direct!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl