Werken bij

Strago Electro

Strago verwelkomt alle sollicitanten met de juiste motivatie. Wij willen de wereld kennis laten maken met alle soorten elektra. Met ruim 80 medewerkers werken we hier elke dag hard aan. Al sinds 1957 hebben we namelijk het doel om een stroom aan oplossingen aan te bieden, die boven de verwachtingen van de klanten uitstijgt. Deze oplossingen aanbieden is een vak:  het zegt álles over hoe onze medewerkers het verschil kunnen maken. Kom jij ons gemotiveerde team versterken?

mail naar info@strago.nl of
bel naar 0183-632955

Open
sollicitatie

Staat er tussen ons aanbod geen functie die bij jou aansluit, maar ben je wel van mening dat we bij Strago Electro niet zonder jou kunnen? 
Stuur ons dan een open sollicitatie en laat weten waarom je onmisbaar bent voor ons.

Voorman
scheepsinstallaties

Binnen Strago Electro zijn we op zoek naar een meewerkend voorman voor onze scheepsinstallaties. Werkzaamheden die bij deze functie horen zijn o.a. : het inmeten van de kabels, aangeven van ijzerwerkzaamheden, overleg voeren met de klant, het aansturen van de monteurs, het inbedrijf stellen en uiteraard ben je ook zelf meewerkend. 

Wat vragen we aan jou:
De juiste motivatie, een VCA certificaat, minimaal een 
MBO-opleiding en een rijbewijs

Storingsmonteur sportveldverlichting

Ben jij flexibel, klantgericht en niet bang om op hoogte te werken? Dan is deze baan echt iets voor jou. Wij zijn opzoek naar een monteur met minimaal een MBO opleiding, ervaring in de sportveldverlichting en een B-rijbewijs.

monteur
sportveldverlichting

Ben jij flexibel, klantgericht en niet bang om op hoogte te werken? Dan zijn wij binnen onze discipline sportveldverlichting op zoek naar jou. Binnen de functie is het mogelijk om door te groeien. Ben jij in het bezit van een 
B-rijbewijs en heb je geen 8.00 tot 17.00 uur mentaliteit, solliciteer dan naar deze functie.
Bekijk bovenstaande video om een sfeerimpressie te krijgen van een monteur sportveldverlichting.


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl