Disclaimer en Privacy

Disclaimer

Copyright & handelsmerken
Alle inhoud op de website van Strago Electro zijn beschermd door auteursrechten en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de interneteregelgeving. Denk bij alle inhoud aan teksten, afbeeldingen, handelsmerken, foto's, bestanden, etc.)

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Strago Electro Installatietechniek B.V. Zonder schriftelijke toestemming van Strago Electro is het verboden om inhoud van onze website geheel of gedeeltelijk te gebruiken. 

Links / aansprakelijkheid
Doorverwijzingen naar andere website is enkel voor extra informatie. Strago Electro is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites. Aansprakelijkheid

Privacy verklaring

PRIVACYVERKLARING Strago Electro ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING
 
Artikel 1: persoonsgegevens die worden verwerkt
1.1          Strago Electro kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Strago Electro en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Strago Electro verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan.
1.2          Strago Electro kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
a.     Uw voor- en achternaam;
b.     Uw adresgegevens;
c.      Uw telefoonnummer;
d.     Uw emailadres;
e.     Uw IP-adres
 
Artikel 2: waarom Strago Electro gegevens nodig heeft
2.1       Strago Electro verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Strago Electro uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht of in het kader van haar promotieactiviteiten.
 
Artikel 3: hoe lang Strago Electro gegevens bewaart
3.1       Strago Electro bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen wel worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
 
Artikel 4: delen met anderen
4.1       Strago Electro verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
Artikel 5: gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
5.1       U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te (laten) dragen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@strago.nl. Strago Electro zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
Artikel 6: klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)
6.1       U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als Strago Electro bovengenoemde niet naleeft.
 
Artikel 7: beveiligen
7.1       Strago Electro neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Strago Electro maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaatom te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@strago.nl.
 
Artikel 8: Strago Electro is als volgt te bereiken:
8.1       Postadres:                      Postbus 10, 4200 AA te Gorinchem
Kantoorhoudende aan:            Avelingen Oost 8, 4202 MN te Gorinchem
KvK nummer:                             23042591
Telefoonnummer:                     0183-632955
E-mailadres:                               info@strago.nl
  
 


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl