NIEUWS

Seatrials Lingestroom

02 mei 2017

Strago heeft de complete elektrotechnische installatie van de Lingestroom gerealiseerd.

Strago plaatst 103 zonnepanelen

26 april 2016

Strago heeft de tennisvereniging in Leerdam voorzien van 103 zonnepanelen.

144 zonnepanelen geplaatst

11 april 2016

Het dak van de Vlaardingse Lawn Tennis Club (VLTC) ligt vol met 144 zonnepanelen. Wat goed moet zijn voor ruim tweederde van de energierekening.

Anna van Toor Breda en Laren heropend

28 maart 2016

Wij als Strago hebben ons steentje bijgedragen. Anna van Toor Laren en Breda zijn weer heropend. De winkels zien er prachtig uit!

Genomineerd voor Business Event Gorinchem

11 november 2015

Wat een eervolle prestatie. Wij zijn één van de genomineerden van het Business Event gemeente Gorinchem 2015! De nominatie voor onderneming van het jaar in de categorie Grootzakelijk wordt door onze 90 medewerkers gezien als de kroon op ons werk.

Lees meer

Klant aan het woord

Zonnepanelen

De zonnepaneel installatie die volledig aan de verwachtingen voldoet.
Het dak van ons huis is volgens velen een slechte situatie voor zonnepanelen. Ondanks dat hadden wij wel de wens om de elektriciteitsconsumptie te verminderen tot onder de grens van 1000 kWh per jaar.

Lees meer

Geka installatiebureau wordt Strago Electro

30 juni 2015

Strago Electro neemt dit jaar haar eigen dochtermaatschappij Geka Installatiebureau over.
Geka was al sinds 1995 een onderdeel van Strago beheer, waar ook Strago Electro onder valt. Per 1 januari 2016 zullen Geka en Strago verder gaan onder de naam Strago Electro.
De integratie heeft tot gevolg dat alle diensten worden aangestuurd vanuit één onderneming. Strago blijft wel vanuit twee vestigingen opereren.

105 zonnepanelen geplaatst

05 juni 2015

Vandaag is het project voltooid. Strago Electro heeft een bedrijf voorzien van 105 zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben een totaal vermogen van 21630Wp.

Weer een stralende verschijning.

12 juli 2014

Heeft u de nieuwe auto's van Strago al gespot?

Maritiem beurs Gorinchem

05 juni 2015

De Maritiem beurs was weer een succes! Op naar de volgende beurs.

Persbericht l The Touch of Strago

Strago Electro heeft voor sportpark Leonidas The Touch of Strago geinstalleerd. Dit systeem heeft controle op de precieze verbruik van elektriciteit.

Lees meer

Persbericht l Zonlicht is kostbaar

The Touch of Strago, zonnepanelen en led-verlichting. Allemaal energie besparende oplossingen die Strago voor u installeert.

Lees meer

Persbericht l Een stroom aan oplossingen

Strago Electro heeft zich door jarenlange ervaring weten te profileren en specialiseren in scheepselektra, maar past haar expertise ook toe in andere marktsegmenten zoals panelenbouw, sportveldverlichting, machinebouw en zonne-energie.

Lees meer

Perbericht l Strago Mennens klimbeveiliging.

Kijk eens naar een willekeurige lichtmast op een sportveld of een bedrijfsterrein en vraag je eens af hoe personeel daar bovenin veilig aan de verlichtingsarmaturen kan werken. Probleem! En ook hoe die personen veilig boven komen, en na gedane arbeid weer veilig op de begane grond. Tweemaal een probleem dus.

Lees meer
Downloads

AVIC
ALIB
Disclamer en Privacy

Avelingen Oost 8
4202 MN, Gorinchem
T 0183 632 955
info@strago.nl

© Bergman Media Group