Welkom bij Strago Electro

Een familiebedrijf sinds 1957

Volt Elektro Groep gaat door onder de naam Strago Electro

Na een periode van voorbereidingen is het nu zo ver om kenbaar te maken welke ontwikkeling zich achter de schermen heeft plaatsgevonden. Via deze weg willen wij u dan ook met trots mededelen dat Volt Elektro Groep vanaf heden deel uitmaakt van Strago Electro uit Gorinchem.

Een belangrijke stap voor beide bedrijven, waarin de medewerkers, continuïteit en kwaliteit centraal staan. Met de voor u bekende medewerkers worden lopende projecten uiteraard gewoon uitgevoerd en afgerond. Deze medewerkers blijven ook uw contactpersoon, zoals u gewend bent. Nieuwe projecten worden door Strago Electro opgepakt. 

In de loop van het jaar integreren wij als één bedrijf en zullen de medewerkers onderdeel zijn van team Strago Electro. Voor nu houden we de locatie in Leerdam aan en geleidelijk zullen alle medewerkers vanuit de locatie van Strago Electro in Gorinchem gaan werken.

We hebben er vertrouwen in dat we door deze overname een belangrijke stap hebben gezet richting een mooie toekomst. Met deze stap bieden we meer specialisme voor onze klanten en daarmee ook meer ontwikkeling en mogelijkheden voor onze medewerkers.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, schroom vooral niet om contact met ons op te nemen.


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl