De voordelen van een sportveldverlichtingsonderhoudscontract

Welkom in de wereld van sportveldverlichting. In dit artikel lichten we uit wat de voordelen zijn van een onderhoudscontract voor uw sportveldverlichting. Met name bij LED-installaties opgeleverd door Strago komt een interessant voordeel naar voren: de mogelijkheid om de fabrieksgarantie te verlengen van 5 naar maar liefst 10 jaar. Dit voordeel wordt behaald door het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij u gedurende 10 jaar een vast jaarlijks tarief betaalt. Dit biedt niet alleen financiële duidelijkheid, maar zorgt er ook voor dat de sportvereniging na deze periode kan blijven rekenen op de service volgens de contractvoorwaarden.

Voor installaties geleverd door andere partijen of bij conventionele verlichting (niet-LED) geldt dit uitgebreide garantievoordeel niet. Dit onderstreept het belang van bewuste keuzes bij de aanschaf van sportveldverlichting en het sluiten van onderhoudscontracten.

Wat echter voor alle contracten geldt, ongeacht de herkomst van de installatie of het type verlichting, zijn de volgende essentiële punten:

Periodiek Onderhoud:
Onderhoud is de sleutel tot een optimale werking van sportveldverlichting. Periodieke metingen en het verhelpen van eventuele gebreken dragen bij aan een langere levensduur en betere prestaties van de installatie.

Gedetailleerde Rapportage bij Grote Gebreken:
Bij grotere geconstateerde gebreken wordt er niet alleen actie ondernomen, maar wordt er ook een gedetailleerd rapport opgesteld. Dit biedt inzicht in de staat van de installatie en stelt de klant in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen over mogelijke vervolgstappen.

Reguliere Reiniging van Schijnwerpers:
Een schone installatie zorgt voor een helder en gelijkmatig verlicht speelveld. Regelmatige reiniging van de schijnwerpers is dan ook een standaardprocedure, wat bijdraagt aan de optimale prestaties van de verlichting.

Financiële Zekerheid:
Met een onderhoudscontract heeft u de zekerheid van voorspelbare uitgaven gedurende het contractuele termijn. Dit voorkomt onverwachte kosten en maakt budgetplanning eenvoudiger voor sportverenigingen.

Voorrang bij Urgente Storingen:
Sportverenigingen die een onderhoudscontract hebben, genieten niet alleen van regelmatig onderhoud maar hebben ook prioriteit bij het verhelpen van urgente storingen, zelfs buiten normale werktijden. Dit zorgt ervoor dat de verlichting snel wordt hersteld, zodat het spel kan doorgaan.

Kortom, het kiezen voor een LED-installatie van Strago met een bijbehorend onderhoudscontract biedt niet alleen technologische voordelen maar ook financiële en operationele gemoedsrust voor sportverenigingen. Het benadrukt tevens het belang van proactief onderhoud, ongeacht de oorsprong van de installatie, om sportvelden optimaal te verlichten en de veiligheid en prestaties van de spelers te waarborgen.

 

Home Strago Electro |Erkend Installateur KvINL
Erkend leerbedrijf
Home Strago Electro |Zonnekeur
Home Strago Electro |Inspectie Leefomgeving en Transport | Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Home Strago Electro | Stibat
BRL6000-21 certificaat Strago Electro
Home Strago Electro | Wecycle partner
Home Strago Electro |Kenteq
Home Strago Electro |Techniek Nederland
Logo Strago

kwaliteitinnovatie en betrouwbaarheid

Openingstijden
maandag  07.45 - 16.30
dinsdag 07.45 - 16.30
woensdag 07.45 - 16.30
donderdag 07.45 - 16.30
vrijdag 07.45 - 16.30
Contact

Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem
Nederland
0183-632955
info@strago.nl

Links