Zonnepanelen zelf plaatsen?

Bent u zelf technisch onderlegd? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor doe-het-zelf zonnepanelen pakketten. Met deze pakketten heeft u de vrijheid om zelf uw installatie te monteren, eventueel met gedeeltelijke ondersteuning van de vakkundige monteurs van Strago Electro. Bij ons kunt u zelf uw pakket op maat samenstellen met de zonnepanelen, omvormer en overige benodigdheden naar uw voorkeur.

Basis

Pakket basis bevat alleen de essentiële onderdelen waarmee u direct uw volledige installatie zelf uit kunt voeren. Het pakket bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, montagemateriaal en pv bekabeling.

Start

Is de montage geen probleem voor u, maar wilt u juist alleen assistentie bij het in bedrijf stellen van de installatie? Kies dan voor Pakket Start. Een van onze vakkundige monteurs komt bij u langs om de puntjes op de i te zetten. Zij stellen uw pv installatie in bedrijf, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Plus

Bent u zelf technisch onderlegd, maar wilt u toch enige assistentie bij het monteren van uw panelen? Met Pakket Plus behoudt u zelf uw vrijheid om de installatie te regelen, maar heeft u toch de voordelen van extra mankracht bij het monteren van de zonnepanelen op het dak.

Maatwerk pakket

Staat het doe-het-zelf pakket van uw voorkeur niet tussen de standaard oplossingen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat het pakket past bij uw wensen!

Home Strago Electro |Erkend Installateur KvINL
Erkend leerbedrijf
Home Strago Electro |Zonnekeur
Home Strago Electro |Inspectie Leefomgeving en Transport | Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Home Strago Electro | Stibat
BRL6000-21 certificaat Strago Electro
Home Strago Electro | Wecycle partner
Home Strago Electro |Kenteq
Home Strago Electro |Techniek Nederland
Logo Strago

kwaliteitinnovatie en betrouwbaarheid

Openingstijden
maandag  07.45 - 16.30
dinsdag 07.45 - 16.30
woensdag 07.45 - 16.30
donderdag 07.45 - 16.30
vrijdag 07.45 - 16.30
Contact

Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem
Nederland
0183-632955
info@strago.nl

Links