Doe-het-zelf pakketten

Zelf zonnepanelen installeren, met of zonder hulp van uw installateur.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen zelf plaatsen

Bent u zelf technisch onderlegd? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor doe-het-zelf zonnepanelen pakketten. Met deze pakketten heeft u de vrijheid om zelf uw installatie te monteren, eventueel met gedeeltelijke ondersteuning van de vakkundige monteurs van Strago Electro. Bij ons kunt u zelf uw pakket op maat samenstellen met de zonnepanelen, omvormer en overige benodigdheden naar uw voorkeur.

Onze pakketopties

Basis

Pakket basis bevat alleen de essentiële onderdelen waarmee u direct uw volledige installatie zelf uit kunt voeren. Het pakket bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, montagemateriaal en pv bekabeling.

Start

Is de montage geen probleem voor u, maar wilt u juist alleen assistentie bij het in bedrijf stellen van de installatie? Kies dan voor Pakket Start. Een van onze vakkundige monteurs komt bij u langs om de puntjes op de i te zetten. Zij stellen uw pv installatie in bedrijf, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Plus

Bent u zelf technisch onderlegd, maar wilt u toch enige assistentie bij het monteren van uw panelen? Met Pakket Plus behoudt u zelf uw vrijheid om de installatie te regelen, maar heeft u toch de voordelen van extra mankracht bij het monteren van de zonnepanelen op het dak.

Kan ik zelf mijn zonnepanelen installeren?

Zonnepanelen kopen en installeren is een investering. Daarom is het begrijpelijk dat u kosten wilt besparen en zelf de installatie voor uw rekening wilt nemen. Twijfelt u of een doe-het-zelf pakket voor u de juiste oplossing is? Vraag dan een vrijblijvende inmeting waarbij uw vragen en wensen besproken worden.

Maatwerk pakket

Staat het doe-het-zelf pakket van uw voorkeur niet tussen de standaard oplossingen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat het pakket past bij uw wensen!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl