Doe-het-zelf pakketten

De vrijheid om uw installatie aan te brengen zoals u wilt.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen zelf plaatsen

Bent u zelf technisch onderlegd? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor doe-het-zelf zonnepanelen pakketten. Met deze pakketten heeft u de vrijheid om zelf uw installatie te monteren, eventueel met gedeeltelijke ondersteuning van de vakkundige monteurs van Strago Electro. Bij ons kunt u zelf uw pakket op maat samenstellen met de zonnepanelen, omvormer en overige benodigdheden naar uw voorkeur.

Onze pakketopties

Hieronder vindt u onze standaard doe-het-zelf pakket opties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Basis

Pakket basis bevat alleen de essentiële onderdelen waarmee u direct uw volledige installatie zelf uit kunt voeren. Het pakket bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, montagemateriaal en pv bekabeling.

Start

Is de montage geen probleem voor u, maar wilt u juist alleen assistentie bij het in bedrijf stellen van de installatie? Kies dan voor Pakket Start. Een van onze vakkundige monteurs komt bij u langs om de puntjes op de i te zetten. Zij stellen uw pv installatie in bedrijf, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

plus

Bent u zelf heel technisch, maar wilt u toch enige assistentie bij het monteren van uw panelen? Met Pakket Plus behoudt u zelf uw vrijheid om de installatie te regelen, maar heeft u toch de voordelen van extra mankracht bij het monteren van de zonnepanelen op het dak.

Maatwerk pakket

Staat het doe-het-zelf pakket van uw voorkeur niet tussen de standaard oplossingen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, zodat het pakket past bij uw wensen!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl