Zonnepanelen van Strago Electro

Strago Electro levert een stroom aan oplossingen, ook binnen de duurzame energie. Wanneer u wilt investeren in zonnepanelen, zijn de opties eindeloos. Of het nu een schuin of plat dak betreft, of dat u een stuk land beschikbaar heeft voor een vrij-veldopstelling. Het kan allemaal. 

DAAROM KIEST U VOOR STRAGO

Strago levert installaties aan huiseigenaren, woningcorporaties, bedrijven, scholen, sportclubs en meer. Ook het onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Voor de klanten met technische kennis is het eveneens mogelijk om een doe-het-zelf pakket af te nemen. Samen met u kijken wij graag hoe wij uw wensen kunnen realiseren.

Persoonlijk contact

Uw installatie verdient de grootste zorg en aandacht. Wij komen bij u langs voor een vrijblijvende inmeting en offerte, zodat u de zekerheid heeft dat de oplossing past bij uw wensen en uw woonsituatie. Daarnaast kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Maatwerk

Uw installatie wordt door ons ontworpen, passend bij uw situatie en met het hoogst haalbare rendement. Wij hebben veel technische kennis in huis waardoor onze oplossingen altijd op maat gemaakt zijn. U bent voor ons geen nummer. 

Eerlijk & duidelijk 

Zonnepanelen zijn niet in iedere situatie winstgevend. Zo zijn de ligging van uw dak en andere externe factoren van invloed op uw opbrengst. Wij houden met alles rekening, waardoor u zeker weet of zonnepanelen rendabel zijn voor uw woonsituatie.

Hoe werkt een zonnepanelen systeem?

Wij werken veelal met zonnepanelen van Winaico en omvormers van SolarEdge of Fronius. Uiteraard kunnen wij u ook andere merken aanbieden, geheel afgestemd op uw wensen. Benieuwd hoe zonnepanelen werken? In het filmpje hiernaast leggen wij het in het kort uit.

Onze diensten

Zonnepanelen All-In

De zonnepanelen die wij aanbieden zijn hoog in kwaliteit en komen met een volledige garantie tot 25 jaar op onze huismerk zonnepanelen. Met een applicatie houdt u inzicht in de energieopwekking van uw panelen. Daarnaast wordt de installatie gedaan door vakkundige, gecertificeerde monteurs die u na afloop uitgebreid uitleg geven over uw installatie en het gebruik van de applicatie.

Doe-het-zelf pakket

Strago Electro biedt naast de all-in service ook zonnepanelen aan als doe-het-zelf pakket. Deze pakketten zijn speciaal voor mensen die technisch onderlegd zijn en de installatie in eigen handen willen houden. Aanvullend kunt u Strago inschakelen voor ondersteuning, bijvoorbeeld bij de inbedrijfstelling van de installatie.

Onderhoud & controle

Wilt u het meeste rendement uit uw zonnepanelen halen? Strago Electro kan periodiek of eenmalig uw installatie nalopen, voorzien van onderhoud en schoonmaken. Verschillende opties zijn mogelijk, waardoor ook het onderhoud van uw panelen past bij uw wensen.  Zo hoeft u nergens naar om te kijken. Dat geeft een fijn gevoel!

Het proces bij Strago

Projecten

oost west zonnepanelen

Benieuwd naar wat strago voor u kan betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!


Graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Strago? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden


Strago Electro
Avelingen Oost 8
4202 MN Gorinchem

0183-632 955
info@strago.nl
www.strago.nl