THE TOUCH OF STRAGO

Milieubewust, geldbewust, effectief en efficient.

The touch of Strago is een door Strago Electro speciaal ontworpen besturingssysteem. Het besturingssysteem maakt de interactie tussen de gebruiker en machine mogelijk. Dit gaat doormiddel van een touchscreen. The Touch of Strago is toepasbaar in al onze disciplines. 

Bent u milieubewust, geldbewust en werkt u graag effectief en efficiënt kies dan voor The Touch of Strago.
Door dit speciaal ontworpen systeem is de besturing van apparatuur enorm eenvoudig, maar ook zeker efficiënt te bedienen. The Touch of Strago wordt gebruikt voor de disciplines scheepsinstallaties, panelenbouw en machinebouw. Als laatste is hier de discipline sportveldverlichting aan toegevoegd.

In onze scheepsinstallaties / panelenbouw wordt het systeem gebruikt voor alarmpanelen. 
The Touch of Strago wordt in de machinebouw gebruikt om de machine te kunnen aansturen. Ook staan er in het scherm verschillende recepten geprogrammeerd.

Het in- en uitschakelen van sportveldverliching is dankzij The Touch of Strago energiebesparend.
Elke lichtbron kan afzonderlijk bediend worden. Het touchscreen is gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk. Bij het inschakelen van de verlichting wordt, afhankelijk van het aanwezige vermogen, de verlichting stap voor stap ingeschakeld. Hierdoor worden de hoge piekstromen en de extra bijkomende kosten voor energie voorkomen. Bent u thuis en komt u erachter dat de verlichting niet is uitgeschakeld? Geen probleem, u kunt de verlichting van de velden vanuit uw luie stoel of vanaf uw vakantieadres met een laptop of met uw tablet bedienen. Door middel van het invoeren van een wachtwoord komt u in de beheermodule terecht. In dit menu bent u geautoriseerd om de diverse instellingen van The Touch of Strago te personaliseren.

Voordelen van The Touch of Strago binnen de sportveldinstallaties
- in één oogopslag kunt u op het scherm aflezen of de verlichting wel of niet ingeschakeld is. 
- Ook kunt u op het scherm zien wat de kosten zijn van de branduren. 
- U maakt uw leden bewust van de energiekosten. 
- Inzicht in de vervanging van de lichtbron, doordat het aantal branduren getoond wordt. 

Downloads

AVIC
ALIB
Disclamer en Privacy

Avelingen Oost 8
4202 MN, Gorinchem
T 0183 632 955
info@strago.nl

© Bergman Media Group